ផ្លុំសាក់បបូរមាត់គឺជាការមួយនៃនិន្នាថែរក្សសម្ផស្សទំនើបជួយបបូរមាត់ឡើងពណ៌ដ៏ស្រស់ស្អាតដោយធម្មជាតិដូចពិត។ ទន្ទឹមនឹងនោះការជ្រើសរើសបច្ចេកវិទ្យាដែលមានគុណភាព ស្វែងរកអ្នកជំនាញពោពេញទៅដោយមានការបទពិសោធន៍ ទើបការថែរក្សាសម្ផស្សបន្ទាប់ពីផ្លុំសាក់បបូរមាត់ត្រូវការការយកចិត្តទុកដាក់ជាពិសេស។ ផ្លុំសាក់បបូរមាត់អាចបរិភោគផ្លែខ្នុរបានទេ? បន្ទាប់ពីផ្លុំសាក់បបូរមាត់គួរតែតមអាហារអ្វី? zakłady online bukmacherskie ចម្ងល់ទាំងអស់នឹងត្រូវបានឆ្លើយយ៉ាងឆាប់រហ័សតាមអត្ថបទ។
ផ្លុំសាក់បបូរមាត់អាចបរិភោគផ្លែខ្នុរបានទេ?
ហេតុអ្វីត្រូវការតមអាហារបន្ទាប់ពីការផ្លុំសាក់បបូរមាត់?
ផ្លុំសាក់បបូរមាត់គឺជាបចេ្ចកទេសថែរក្សាសម្ផស្ស ប្រើចុងម្ជុលមានកម្រិតតូចផលប៉ះពាល់លើស្បែក បង្កើតពណ៌ឱ្យបបូរមាត់ជួយធ្វើឱ្យប្រសើរឡើងនៅស្ថានភាពបបូរមាត់ស្លែក ជាំខ្មៅ ខ្វះនៅភាពស្រស់ស្អាត។ ផ្លុំសាក់បបូរមាត់គឺជាបច្ចេកវិទ្យាថែរក្សាសម្ផស្សទំនើបមានសុវត្ថិភាពខ្ពស់ក្នុងការយកចិត្តទុកដាក់ ដំណើរការអនុវត្តឆាប់រហ័សជាមួយប្រសិទ្ធភាពឃើញច្បាស់លាស់។
ទោះបីបានឱ្យតម្លៃជាការវះកាត់តូចមួយនិងងាយស្រួលប៉ុន្តែផ្លុំសាក់បបូរមាត់ត្រូវបានអនុវត្តតាមគោលការណ៍សុវត្ថិភាពនិងយកចិត្តទុកដាក់លើការថែទាំត្រឹមត្រូវ។ ក្នុងដំណាលនោះ ដើម្បីទទួលបានប្រសិទ្ធភាពសោភ័ណភាពដែលចង់បាន វិធីសាស្ត្រថែរក្សាបបូរមាត់នៅផ្ទះក៏ជាកត្តាសំខាន់ផងដែរ។
ដែលបានដឹងថា អាហារូបត្ថម្ភមានជះឥទ្ធិពលយ៉ាងខ្ពស់ដល់ដំណើរការនៃការជាសះស្បើយឡើងវិញបន្ទាប់ពីការផ្លុំសាក់បបូរមាត់។ នេះជាហេតុផលដែលអ្នកណាម្នាក់បន្ទាប់ពីជ្រើសរើសយកការផ្លុំសាក់បបូរមាត់ត្រូវស្វែងយល់ចំណេះដឹងអំពីរបរិភោគអាហារនិងវិធីផឹកទឹក ថែរក្សាមានប្រសិទ្ធភាពបំផុតបន្ទាប់ពីថែរក្សាសម្ផស្សដើម្បីទទួលបានប្រសិទ្ធភាពដែលចង់បាន។
ផ្លុំសាក់បបូរមាត់បរិភោគផ្លែខ្នុរបានទេ?
តាមការចែករំលែកពីអ្នកជំនាញ ដើម្បីរក្សាពណ៌បបូរមាត់ឱ្យបានស្រស់ និងច្បាស់ម៉ុត់យើងត្រូវយកចិត្តទុកដាក់ក្នុងការបរីភោគ និងថែរក្សាឱ្យបានសមស្រប។ មួយក្នុងបណ្តាលចម្ងល់ឆ្ងល់តួមនៃស្រ្តីគឺជាបន្ទាប់ពីផ្លុំសាក់បបូរមាត់តមនៅអាហារអ្វី។
ដែលបានដឹងថា ខ្នុរជាប្រភេទផ្លៃឈឺមានជាតិក្តៅ។ ដូច្នេះ បន្ទាប់ពីផ្លុំសាក់បបូរមាត់ ជាពិពិសេសនៅក្នុងពេលវេលាមុនដំបូង ការប្រើប្រាស់ខ្នុរនឹងនឹងជះឥទ្ធិពលយ៉ាងដល់ក្នុងដំណើរការជាសះ ធ្វើឱ្យបបូរមាត់មិនស្មើរពណ៌និងមិនស្រស់ស្អាតមិនបានទទួលបានលទ្ធផលរំពឹងទុក។
ខ្នុរជាអាហារក្តៅដែលគួរតែតមបន្ទាប់ពីផ្លុំសាក់បបូរមាត់
ទោះបីបានឱ្យតម្លៃជាប្រភេទផ្លែឈឺឆ្ងាញ់ ប៉ុន្តែដើម្បីជំនួយក្នុងដំណើរការជាសះបន្ទាប់ពីផ្លុំសាក់បបូរមាតបានល្អបំផុត យើងគួរតែជៀសវាង និងប្រភេទផ្លែឈឺមានជាតិក្តៅផ្សែៗ ទុរេន សាវម៉ាវ ។ល។
បន្ទាប់ពីផ្លែខ្នុរ ក្រោយពេលផ្លុំសាក់បបូរមាត់ត្រូវយកចិត្តទុកដាក់តមអាហារដូចជា៖
ភេសជ្ជៈមានជាតិអាល់កុល៖ ភេសជ្ជៈមានជាតិអាល់កុលដូចជាស្រាបៀរនិងអ្វីឌេលមានជាតិ Gas ទាំងអស់ប៉ះពាល់យ៉ាងខ្លាំងដល់សុខភាពរបស់អ្នក។ ជាពិសេស អ្នកកំពុងតែផ្លុំសាក់បបូរមាត់ ល្អបំផុតអ្នកគួរតែកាត់បន្ថយជាមួយនឹងការទទួលភេសជ្ជៈទាំងនេះ។
សាច់គោ សាច់មាន់ សាច់ទារ ដែលមានផ្ទុកសារធាតុធ្វើឱ្យបបូរមាត់បន្ទាប់ពីផ្លុំសាក់មានរបកនិងមិនជាសះ។ ប្រសិនបើអ្នកចង់បានបបូរមាត់របស់ខ្លួនឆាប់សះមិនហើម ដាច់ខាត់មិនប្រើអារហារទាំងនេះ។ ក្រៅពីផ្លុំបបូរមាត់តមសាច់គោក្នុងរយៈប៉ុន្មានដើម្បីឡើងពណ៌ស្អាតបំផុត ក៏ជាការមួយនៅក្នុងសំណួរដែលមនុស្សជាច្រើនចាប់អារម្មណ៍។
អាហារដើម្បីតមបន្ទាប់ពីផ្លុំសាក់បបូរមាត់
គ្រឿងសមុទ្រ៖ គ្រប់ប្រភេទគ្រឿងសមុទ្រដូចជា៖ ក្តាម ខ្យង នឹងមានគ្រឿងផ្សំជាច្រើនដែលប្រតិកម្មក្នុងការបើកស្នាមរបួស។ អំពីនោះ ប្រើបន្ទាប់ពីការផ្លុំសាក់បបូរមាត់ធ្វើឱ្យមនុស្សជាច្រើនមានប្រតិកម្មអាឡែហ្ស៊ី ហើមយូរជាងមុនហើយប៉ះពាល់ដល់ដំណើរការនៃពណ៌។
ត្រកួន៖ នេះគឺជាបន្លែដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់ប៉ុន្តែវាមានសារធាតុដែលធ្វើឱ្យរលាកដំណើរការព្យាបាលរបួស។ ត្រូវតមត្រកួនបន្ទាប់ពីផ្លុំសាក់បបូរមាត់។
អាហារធ្វើពីអង្ករដំណើបអាហារហឹរនិងចៀន ឆា៖ អាហារទាំងនេះមិនត្រឹមតែធ្វើឱ្យបបូរមាត់ហើមរយៈពេលយូរប៉ុណ្ណោះទេប៉ុន្តែវាថែមទាំងរំខានដល់ការឡើងពណ៌ផងដែរ។ គួរតែតមដើម្បីទទួលបានធ្វើជាម្ចាស់បបូរមាត់មានពណ៌ស្រស់ស្អាតនិងច្បាស់បំផុត។
អាហារដែលត្រូវរីភោគបន្ទាប់ពីផ្លុំសាក់បបូរមាត់
បន្ថែមលើអាហារដែលត្រូវការតម អ្នកត្រូវបង្កើនការប្រើប្រាស់អាហារដែលល្អសម្រាប់ការស្តារបបូរមាត់។ ដូច្នោះហើយ អ្នកជំនាញនៅ Seoul Center ណែនាំឱ្យអតិថិជនបង្កើនការប្រើប្រាស់អាហារដូចខាងក្រោម៖
ផ្លែម្នាស់៖ ដោយគ្រឿង Bromelain ម្នាស់មានប្រសិទ្ធភាពរំញោចភាពស៊ាំ ជំរុញក្នុងដំណើរការជាសះរបួសធ្វើឱ្យប្រសើរឡើងក្នុងការប្រសិទ្ធភាព សារធាតុពណ៌បបូរមាត់។
ម្នាស់ជាគ្រឿងផ្សំសំខាន់ដើម្បីបង្កើនការប្រើប្រាស់បន្ទាប់ពីការផ្លុំសាក់បបូរមាត់
ប៉េងប៉ោះ៖ នៅក្នុងប៉េងប៉ោះមានផ្ទុកច្រើន Tycopene ជាជាតិប្រឆាំង Oxy ក្នុងរាងកាតយ។ គ្រឿងផ្សំនេះជួយខាត់កោសិការស្បេកងាប់និងស្តារឡើងវិញកោសិកានៅលើផ្ទៃស្បែកធ្វើឱ្យភ្លឺស្បែកដោយប្រសិទ្ធភាព។ បន្ទាប់ពីផ្លុំសាក់បបូរមាត់គួរតែបង្កើនការប្រើប្រាស់ប៉េងប៉ោះ។
ទឹកដោះគោជូរ៖ ទឹកដោះគោជូរត្រូវបានគេស្គាល់ថាជាប្រភពដ៏សំខាន់នៃសារធាតុចិញ្ចឹមសម្រាប់ស្បែករលោងនិងមានសុខភាពល្អ។ ដោយមានផ្ទុកច្រើន Vitamin និងជាតិរ៉ែសំខាន់បន្ទាប់ពីការផ្លុំសាក់បបូរមាត់បង្កើនការប្រើប្រាស់ទឹកដោះគោជូរសម្រាប់ដំណើរការព្យាបាលល្អបំផុត។
ការ៉ុត៖ ការ៉ុតមានប្រហែល 80–95% ជាតិទឹកនិងប្រហែល 10% Carbohydrate (ស្ករ ជាតិម្សៅ fiber)។ ក្រៅពីនេះនៅមានផ្ទុកច្រើន Vitamin A, C ។ល។ទាំងនេះគឺជាគ្រឿងដែលជួយព្យាបាលបបូរមាត់និងជួយដល់ដំណើរការនៃការជាសះឡើង។ គួរប្រើការ៉ុតបន្ទាប់ពីផ្លុំសាក់បបូរមាត់។
ការ៉ុតគឺជាអាហារដែលត្រូវការបង្កើនបន្ទាប់ពីការផ្លុំសាក់បបូរមាត់
ក្នុងការតមអាហារបន្ទាប់ពីផ្លុំសាក់បបូរមាត់ អ្នកជំនាញនៅ Seoul Center ណែនាំអ្នកទាំងអស់គ្នាត្រូវថែរក្សាឱ្យត្រូវវិធី។ បន្ទាប់ពីផ្លុំសាក់បបូរមាត់ទឹកមិនគួរឱ្យទឹកប៉ះពាល់លើមុខរបួសឡើយ ត្រូវការសំអាតឱ្យបានត្រឹមត្រូវនិងលាបក្រែមថែរក្សាបបូរមាត់តាមការណែនាំរបស់អ្នកឯកទេស។
បន្ទាប់មកទៀត ប្រសិនបើអ្នកចង់ទទួលបានបបូរមាត់ស្រស់ស្អាត ដំណោះស្រាដោយសុវត្ថិភាព នៅភាពមិនស្រស់ស្អាតពីស្នាមជាំខ្មៅ សូមទំនាក់ទំនងភ្លាមជាមួយនឹង Seoul Center ដើម្បីផ្លុំសាក់បបូរមាត់សុវត្ថិភាព។ ក្រុមអ្នកឯកទេសពោពេញទៅដោយការបទពិសោធន៍រួមជាមួយបច្ចេកវិទ្យាទំនើប ពិតប្រាកដអ្នកនឹងមានពណ៌បបូរមាត់ស្រស់ស្អាតដោយធម្មជាតិ។
សង្ឃឹមថាជាមួយនឹងការចែករំលែកនៅក្នុងអត្ថបទ អ្នករាល់គ្នានឹងដឹងឆាប់ៗថា តើបន្ទាប់ពីការផ្លុំសាក់បបូរមាត់អាចបរិភោគផ្លែខ្នុរបានដែរឬទេបន្ទាប់មកទទួលបានការថែរក្សាបបូរមាត់ដែលត្រឹមត្រូវល្អបំផុត៕
Comment